Muur- en Gevelreclame Beringen

WALL GRAPHIC

Jouw logo of slogan op de muur? Bij Wrap-Signs is het mogelijk! Of zoekt u eerder een leuke tekst of een accent voor in uw eigen woning? Dan is ook dat zeker geen probleem! Wij maken decoratieve en zakelijke muurstickers of sjablonen zodat u een unieke look kan geven aan uw project. Dit kan zowel in werk- en kantoorruimtes als in uw privé-inrichting toegepast worden.  Kiest u voor Wrap-Signs dan kiest u voor een professionele afwerking waarbij elk detail tot in de puntjes klopt. Wij werken met uiterste precisie en zorgen voor enkel een kwalitatief resultaat.

De sticker of het sjabloon wordt op maat gemaakt en wordt aan uw design aangepast. U kan kiezen voor een glanzende of matte afwerking zodat het volledig in uw interieur integreert.

Een muursticker niet voldoende? Dan kiest u misschien best voor een fotobehang. Een accentmuur in fotobehang zorgt ervoor dat de gekozen ruimte helemaal tot leven kan komen. Een gezellige sfeer met een persoonlijk accent. U kiest de foto en wij printen! Wij zorgen voor een professionele en scherpe uitvergroting van uw gekozen afbeelding.

Keuze uit 3 Mogelijkheden

In alle gevallen kan het gaan van een mooie spreuk tot een opvallend logo tot een stoere print!

Muur- en gevelreclame Beringen

Stickers gevel Beringen

Gevelstickers Beringen

Spandoeken buiten Beringen

Spandoeken voor gebouwen Beringen

 

STICKER

 

SJABLOON

 

FOTOBEHANG

SPANDOEKEN

Voor bedrukte spandoeken is Wrap-Signs uw ideale partner. Wij zorgen voor hoogkwalitatieve doeken met een gedetailleerde afwerking. Alle doeken worden op maat gemaakt met uw bedrijfsnaam, product, slogan, promotie… noem maar op. U kan de spandoeken voor talloze toepassingen gebruiken zoals evenementen, festivals, aankondigingen van acties en promoties maar ook als een permanent reclamebord. Zo zet u uw bedrijf in de kijker en vergroot u de zichtbaarheid van uw boodschap. Het ideale promotiekanaal!

Bij Wrap-Signs kiest u voor een snelle aflevering met het beste resultaat voor uw bedrukte spandoek. Wij werken met op maat gemaakt PVC-doeken die stevig zijn omgezoomd. Ze zijn waterafstotend en UV-bestendig wat de langste levensduur garandeert. Deze zeildoek bevat om de 30 cm een roestvrij zeiloog, waarmee hij vastgemaakt wordt met behulp van spanelastieken met spinhaak. Voor een mooi strak resultaat te krijgen, moet de spanning aan iedere zijde gelijk zijn door dezelfde hoeveelheid spanners te plaatsen.

Muur- en gevelreclame Beringen

Stickers gevel Beringen

Gevelstickers Beringen

Spandoeken buiten Beringen

Spandoeken voor gebouwen Beringen

Realisaties

GRAAG EEN OFFERTE OP MAAT?

Alles begint met een idee. Bij een ontwerp op maat of een exclusief design, gaat onze ontwerper aan het werk na het uitwisselen van alle ideeën. Elk project wordt volledig aangepast naar de wensen van de klant. Wrap-Signs helpt en ondersteunt u graag bij ieder project. Onze drijfkracht is: motivatie, wilskracht, optimisme, focus, aandacht en onderhoudend! Deze aspecten nemen wij ook mee in ons werk.

Wij willen ons volledig inzetten en kwaliteit leveren met een goede afwerking.
Wrap-Signs staat voor waarborg en service!