Raamfolies

ZANDSTRAALFOLIE

Bij Wrap-Signs kan u terecht voor op maat gemaakte zandstraalfolies. Met deze lichtgrijze folie heeft u een gematteerd effect wat er voor zorgt dat de inkijk beperkt wordt. Meer privacy dus met het behoudt van het natuurlijk licht! De folies die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit en hebben dus een lange levensduur. Geen loskomende hoekjes waar u zich mateloos aan kan irriteren. Verder zijn de folies gebruiksmakkelijk en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn makkelijk afwasbaar en makkelijk te vervangen wanneer u toe bent aan vernieuwing.

Bij Wrap-Signs kunnen we tevens de folie ook voorzien van een patroon, een speciale uitsnijding of een eventueel logo. Zo zet u uw bedrijf of woning toch nog een beetje in de kijker. Voor deze folie zijn er verschillende toepassingen mogelijk; ramen, deuren, glazen wanden, douchewanden, enz. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u en zoeken samen naar een oplossing.

Raamfolies

Zandstraal folie

Zonwerende folie

Mogelijkheden

 

 

VOLLEDIGE RAMEN

 

 

INSNIJDINGEN

 

 

LIJNEN OF VLAKKEN

 

 

PRINTEN

 

 

TEKST OF AFBEELDINGEN

L

Voordelen

  • De natuurlijke lichtinval blijft behouden
  • Meer privacy door geen of beperkte inkijk
  • Perfect afwasbaar: gemakkelijk schoon te maken met een sopje van water en zeep
  • Stijlvolle reclame door een frisse uitstraling aan het glas te geven
  • Geeft geen stof af zoals gordijnen
  • Eenvoudig te verwijderen zonder glasschade

Raamfolies

Zandstraal folie

Zonwerende folie

GRAAG EEN OFFERTE OP MAAT?

Alles begint met een idee. Bij een ontwerp op maat of een exclusief design, gaat onze ontwerper aan het werk na het uitwisselen van alle ideeën. Elk project wordt volledig aangepast naar de wensen van de klant. Wrap-Signs helpt en ondersteunt u graag bij ieder project. Onze drijfkracht is: motivatie, wilskracht, optimisme, focus, aandacht en onderhoudend! Deze aspecten nemen wij ook mee in ons werk.

Wij willen ons volledig inzetten en kwaliteit leveren met een goede afwerking.
Wrap-Signs staat voor waarborg en service!