Ramen tinten

Ramen tinten

Ramen tinten, wordt ook ‘blinderen’ genoemd, is een uiterst secure job. De belangrijkste punten zijn hygiëne, concentratie en ervaring. Door onze jarenlange ervaringen kunnen wij kwaliteit garanderen en hebben wij het volledige proces in onze vingers. Tijdens het proces ontvetten wij de ramen vanbinnen en vanbuiten zoals het hoort om oneffenheden te vermijden.

Voordelen raamfolie

Maak van uw wagen een echte eyecatcher! U kan kiezen uit een uitgebreid gamma aan kleuren en tinten. De tinten kunnen gaan van mat, glanzend, metallic, satijn, maar ook structuur is mogelijk, zoals carbon, leder,…

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt!

Looks

De wagen krijgt een compleet ander uitstraling. Zowel een sportievere als een stijlvollere look. Maar raamfolies hebben zoveel meer voordelen…

Warmte-werend

Gemiddeld zijn alle folies ongeveer 50% tot 60% warmte-werend. Dit maakt het in de zomer veel aangenamer rijden, uw wagen koelt ook sneller af en houdt makkelijker de gewenste temperatuur. Minder airco = minder verbruik.
Maar voor wie wenst kunnen wij ook de XPEL PRIME XR PLUS gebruiken deze is warmte-werend tot wel 90% à deze folie is speciaal ontworpen voor het tinten van elektrische voertuigen.

UV-werend

De raamfolies zijn 99% UV-werend.
Dit vermijd verkleuring van uw interieur maar is ook goed voor de passagiers op de achterbank.

Privacy

Uw privacy wordt gegarandeerd. Weg met de netjes aan de ramen, de raamfolie zorgt ervoor dat zowel de bestuurder als de passagiers een aangename rit hebben.

Bescherming bij glasbreuk

Bij een ongeval zal het glas niet uiteenspatten, maar samenblijven door de folie. Dit zorgt dat de kans op verwondingen verkleind.

GARANTIE

Bij Wrap-Signs geven wij u levenslange garantie op folie en installatie.

Wij streven altijd naar de perfecte afwerking en dit wordt ook samen met u gecontroleerd bij het afhalen van uw wagen.
Wij gaan voor prijs-kwaliteit!

Hoe lang bent u de wagen kwijt?

Gemiddeld duurt het tinten van een wagen 2 tot 4uur.
Wij vragen om de wagen zo proper mogelijk binnen te brengen zo kunnen wij steeds onze timing en kwaliteit garanderen.

Colorchange

Colorchange

Reclame

Reclame

Accenten

Accenten

Interieur

Interieur

Graag een offerte op maat?

Alles begint met een idee. Bij een ontwerp op maat of een exclusief design, gaat onze ontwerper aan het werk na het uitwisselen van alle ideeën. Elk project wordt volledig aangepast naar de wensen van de klant. Wrap-Signs helpt en ondersteunt u graag bij ieder project. Aan een tijger worden volgende eigenschappen meegegeven: motivatie, wilskracht, optimisme, focus, aandacht, moedig en onderhoudend! Deze aspecten nemen wij ook mee in ons werk.

Wij willen ons volledig inzetten en kwaliteit leveren met een goede afwerking.
Wrap-Signs staat voor waarborg en service!