ONZE DIENSTEN

Onze diensten

01

Carwrap

Bij wrapping wordt het voertuig ingepakt met zelfklevende folie. Uw voorkeur staat centraal. Wilt u gaan voor een nieuwe kleur? Of liever één met een persoonlijk accent? Houdt u van een glanzende, matte, metallic of satijnen afwerking? Wij werken met kwaliteitsfolies met een garantie tot 7 jaar. Een Carwrap is een mooi alternatief om uw wagen te beschermen voor invloeden van buitenaf. Dit is mogelijk voor alle voertuigen van klein tot groot. Carwash vormt ook geen probleem.

02

RECLAME WRAP / BELETTERING AUTO

Gebruik uw rondrijdende bedrijfswagen als visitekaartje en vergroot uw naambekendheid in het verkeer! Maak uw logo, bedrijfsnaam en contactgegevens zichtbaar via bestickering van uw voertuig. Wilt u een ontwerp met een reclameboodschap op de folie of eerder een exclusief design? De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt! De folie kan gedeeltelijk of volledig aangebracht worden op de wagen. Dit kan toegepast worden op personen-, bestel-, bak- en vrachtwagens, maar ook op motors.

03

ACCENT WRAP / CHROME DELETE

Geen zin in een volledige wrap, maar wilt u toch uw wagen een andere look geven aan de hand van kleine accenten? Of wat dacht u van een chrome delete? Hierbij worden enkel de chroomonderdelen van uw wagen bestickerd.

04

INTERIEURWRAP

Geef de binnenkant van uw wagen een nieuwe look! Wilt u gaan voor een andere kleur of liever een structuur-look? Dit is een mooie manier om uw auto te personaliseren met accenten.

05

RAAMFOLIES (ZONWERENDE FOLIE / ZANDSTRAALFOLIE)

Wilt u gaan voor meer privacy door de inkijk via de ramen te beperken? Zonwerende- of spiefelfolie biedt u de oplossing tegen vele ongemakken, zonder dat uw uitzicht wordt weggenomen. Deze raamfolie beschermt u ook tegen de warmte en de schadelijke UV-stralen, waardoor deze folie gebruikt kan worden om producten in uw etalage te beschermen. Bent u naast privacy ook op zoek naar een duidelijke boodschap in uw raamfolie? Bij zandstraalfolie legt u een melkachtige film bovenop uw raam. Deze mat zilverkleurige folie kan voorzien worden van een print of er kunnen leuke effecten gecreëerd worden via insnijdingen.

06

PRINTEN VAN FOLIES

Het blinderen van de autoruiten biedt meerdere voordelen. Bij tinten wordt een zonwerende folie aan de binnenkant van de ramen aangebracht, waardoor u geen last meer ondervindt van de branderige zon en worden schadelijke UV-stralen buitengehouden. De inkijk wordt ook tot een minimum beperkt, waardoor u meer privacy krijgt. De auto krijgt hierdoor ook een stijlvolle en sportievere uitstraling.

07

WALL GRAPHIC

Breng meer pit en leven op de muur! Versier uw muren met een tekst, logo of in het oog springend accent. Dit kan aan de hand van een sticker of door middel van een sjabloon dat ingeschilderd kan worden. Of kiest u liever voor een volledige print op de muur? Dit is ook mogelijk met het fotobehang, Airtex.

08

SPANDOEKEN

Op zoek naar een manier om gigantisch uit te pakken? Spandoeken zijn goed zichtbaar en dus echte eyecatchers voor reclameboodschappen!

GRAAG EEN OFFERTE OP MAAT?

Alles begint met een idee. Bij een ontwerp op maat of een exclusief design, gaat onze ontwerper aan het werk na het uitwisselen van alle ideeën. Elk project wordt volledig aangepast naar de wensen van de klant. Wrap-Signs helpt en ondersteunt u graag bij ieder project. Onze drijfkracht is: motivatie, wilskracht, optimisme, focus, aandacht en onderhoudend! Deze aspecten nemen wij ook mee in ons werk.

Wij willen ons volledig inzetten en kwaliteit leveren met een goede afwerking.
Wrap-Signs staat voor waarborg en service!