Printen van folies Westerlo

Folies printen

Bij Wrap-Signs printen wij diverse stickers en folies voor zowel bedrijven als particulieren en dit voor verschillende toepassingen. Wilt u uw bedrijf in de kijker zetten en uw auto laten bestickeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen de folie in het gevraagde contour of patroon snijden tot 1,60m breed. Onze productieruimte is voorzien van een hoogwaardige printer en een nauwkeurige snijplotter waardoor wij uw folie of stickers op maat en volledig naar wens kunnen maken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heeft u een eigen ontwerp in gedachten? Geen probleem… U kan uw eigen ontwerp steeds gebruiken of het door ons laten maken.

Wij gebruiken enkel kwalitatieve folie die zich perfect hecht aan het gewenste oppervlak. Er komt ook steeds een laminaat over de folie waarbij u tevens ook nog voor een glanzende of matte afwerking kan kiezen.

Wij gaan graag elke uitdaging aan!

Printen folies Westerlo

Printen folie Westerlo

Stickers Westerlo

Laminaat folie Westerlo

Realisaties

Printen folies Westerlo

Printen folie Westerlo

Stickers Westerlo

Laminaat folie Westerlo

GRAAG EEN OFFERTE OP MAAT?

Alles begint met een idee. Bij een ontwerp op maat of een exclusief design, gaat onze ontwerper aan het werk na het uitwisselen van alle ideeën. Elk project wordt volledig aangepast naar de wensen van de klant. Wrap-Signs helpt en ondersteunt u graag bij ieder project. Onze drijfkracht is: motivatie, wilskracht, optimisme, focus, aandacht en onderhoudend! Deze aspecten nemen wij ook mee in ons werk.

Wij willen ons volledig inzetten en kwaliteit leveren met een goede afwerking.
Wrap-Signs staat voor waarborg en service!