Wrappen

Wrap-Signs is dé expert voor het wrappen van auto’s in België én daarbuiten. Wij maken een ‘custom wrap’ voor iedere wagen alsook voor het interieur van uw auto! Met een uiterst sterke vinylfolie zorgen we dat uw wagen de beste look en finishing touch krijgt. De vinyl waar wij mee werken heeft daarbij ook nog eens een extra lange levensduur. Onze vakmensen werken met een uiterste precisie en zorgen voor een professionele afwerking voor bedrijven én particulieren.

 

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan wrapfolies van de hoogste kwaliteit. U kan kiezen uit verschillende kleuren alsook verschillende soorten afwerkingen zoals een matte, metallic, satijnen of glanzende afwerking. Of kiest u voor een structuurfolie? Dan is ook dat geen probleem bij Wrap-Signs.

 

Uw volledige auto wrappen of interieur wrappen niet meteen uw ding? Dan kan u er ook voor kiezen om enkel bepaalde onderdelen te wrappen met de gekozen folie. Zo geeft u met enkele kleine accenten een compleet nieuwe en unieke look aan uw wagen.  Ook ‘Chrome Delete’ kan dan een oplossing voor u zijn. Hiermee bedekt u alle gechromeerde onderdelen met een wrapfolie en krijgt u meteen een sportief uiterlijk.

Mogelijkheden

Maak van uw wagen een echte eyecatcher! U kan kiezen uit een uitgebreid gamma aan kleuren en tinten. De tinten kunnen gaan van mat, glanzend, metallic, satijn, maar ook structuur is mogelijk, zoals carbon, leder,…

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt!

Colorchange

Kiest u ervoor om de volledige wagen in te pakken in een kleur, dan spreken we van een full color change.

Reclame

Houdt u liever van een ontwerp met logo, tekst of print? Full color prints of belettering zijn ook mogelijk om doeltreffende reclame te maken voor uw bedrijf.

Accenten

U kan ook kiezen voor een persoonlijke accent wrap. Hierbij worden individuele onderdelen (dak, spiegels, chrome onderdelen,…) getransformeerd naar een unieke kleur.

Interieur

Hebt u genoeg van uw saaie interieur in de auto? De vlakke onderdelen kunnen omgetoverd worden tot een moderne en hippe look!

Stappenplan

Poetsbeurt

We starten met een grondige poetsbeurt om de wagen vet-, vocht- en stofvrij te maken. De wagen mag niet in de wax gezet zijn vlak voor het wrappen.

Onderdelen demonteren

Daarna gaan we bepaalde auto-onderdelen demonteren om de folie zo diep mogelijk kunnen aan te brengen.

Vinyl aanbrengen

De vinyl wordt over het te wrappen onderdeel gespannen en met uiterste precisie afgewerkt.

Folie verwarmen

Als laatste stap gaan we de folie verwarmen om het geheugen te vernietigen, waardoor de folie op zijn plaats blijft en niet terug wil naar de oorspronkelijke staat.

Inspectie

Als laatste stap gaan we de folie verwarmen om het geheugen te vernietigen, waardoor de folie op zijn plaats blijft en niet terug wil naar de oorspronkelijke staat.

Afleveren

De wagen wordt klaargemaakt voor aflevering door middel van een grondige schoonmaak.

Voordelen

LAKBESCHERMING

De folie beschermt de originele lak tegen opspringende steentjes of een deur van een andere wagen die een kleine botsing maakt. Uw wagen is ook beschermd tegen UV-straling.

HERSTELLEN NA ONGEVAL

Indien het koetswerk beschadigd is na een ongeval, is het mogelijk om bepaalde onderdelen opnieuw te laten wrappen en dient niet het volledige voertuig gedaan te worden. Wrappen is ook budgetvriendelijker dan uw wagen te laten spuiten.

ONDERHOUD

De folie gaat jaren mee en carwash vormt geen probleem.

STIJLVOL EN OPVALLEND

Laat uw wagen in het oog springen voor de vele voorbijgangers. Wilt u uw bedrijf in beeld brengen, zorg dan voor een opvallend concept. Maak doeltreffende reclame door een uniek kunstwerkje op de weg te laten rijden.

Laat uw wagen in het oog springen voor de vele voorbijgangers. Wilt u uw bedrijf in beeld brengen, zorg dan voor een opvallend concept. Maak doeltreffende reclame door een uniek kunstwerkje op de weg te laten rijden.

WRAP VERWIJDEREN

Bent u de kleur beu? Moet de wagen terug naar de originele staat om te verkopen? In slechts enkele uren kan de wrap professioneel verwijderd worden en is uw voertuig opnieuw in zijn oorspronkelijke staat.

Realisaties

Colorchange